maanantai 14. helmikuuta 2011

Taas uusi koulupäivä aloitetaan! :D

No nyt ollaan jo pitkällä ETL linjan kevätlukukautta, ja työharjoittelukin häämöttää... Paljon on saatu uusia mukavia kasvoja ja tuttavuuksia mukaan linjalle. :)

Mukavia aiheita on ollut, mm. huovutusta, itse valmistettua saippuaa, paperimassatöitä sekä etenkin kudontaa. Kudontaa meillä oli hiukkasen pidempään, jotta saatiin suunnilleen perusasiat opeteltua. Kiva sitä olisi ollut pidempäänkin tehdä, mutta uusia kiinnostavia viikkoja on vielä edessä:D


Sen voi ainakin sanoa, että vuosi on alkanut (ainakin omalta osaltani), mukavasti ja huumorin merkeissä;) Hyvähän se on joskus vähän töitten ohessa hassutella, ja varsinkin itse huomaan, että loppuviikosta iltapäivisin alkaa ns. "kikatushysteria"!:)



Tässä kuvassa on UU-mummun, minun sekä muutaman muunkin oppilaan tulos iltapäivähysteriasta: Kuvassahan on siis ilmiselvästi..... TADAA, JOUNI HYNYNEN!!! Anteeksi kaikille Hynysen faneille sekä hänelle itselleen, valitettavasti en saanut loihdittua kitaraasi 5 kieltä, joten 4 kieliseksi se jäi.... :)

Mutta kaiken hauskuuden ja huvituksen lisäksi, olemme saaneet valtavasti kaikkea myös valmiiksi mm. videonauhakasseja, mattoja, poppanoita, seinävaatteita, huopahattuja ja tauluja jne... Paperimassatöitä on jokaisella valtavasti, ja niitä joudutaankin viimeistelemään muutama lisätunti. :D

2 kommenttia:

U-mummu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
U-mummu kirjoitti...

Jihuuh! Hynynen oli vissiin soitellut liian railakkaasti, kun Marco Hietala oli hajonnut viikonlopun aikana :D

Kun sais aikaiseksi kirjoittaa näistä syksyn kursseista ja töistä, mutta ei taho jaksaa istuksia koneella....jospa sitä tekstiä ilmaantus ennenku kevät koittaa, sitten saa vaihtaa tietsikan pihahommiin :)